Új Illatvarázs Ajándékcsomag

Illatvarázs Ajándékcsomag

8950 HUF Raktáron
Kosárba

SZERETED A FINOM ILLATÚ, JÓL HABZÓ, KÉZZEL KÉSZüLT SZAPPANKüLÖNLEGESSÉGEKET?

Lepd meg magad vagy ajándékozd meg szeretteidet ezzel a páratlan ajándékcsomaggal! Gyönyörű fa díszdoboz, minőségi, vegyszermentes, bőrtápláló termékekkel!

NAGYSZERŰ AJÁNDÉK, MERT

  • finom illatú, bőrbarát termékek, melyek mindenkit elvarázsolnak
  • egyedi, elegáns fa díszdobozban kapod meg, melyet később bármire felhasználhatsz, vagy ha ajándékba adod, akkor örök emlék maradhat
  • 100% vegyszermentes, natúr kozmetikumok
  • minőségi növényi olajokból előállított bőrápoló termékeket tartalmaz
  • mindenki talál benne kedvére valót


CSOMAGUNK TARTALMA

  • Levendulás Álomvilág folyékony szappan
  • Dinnyeszappan
  • Fahéjas szappan
  • Pezsdítő felfrissülés tusfürdő
  • Mojito tusfürdő

LEVENDULÁS ÁLOMVILÁG

100%-ban természetes, minőségi alapanyagokból készült folyékony szappanunkat kifejezetten érzékeny bőrűeknek fejlesztettük, mely kézmosáshoz, fürdéshez, arcmosáshoz is használható! A bőrápoló növényi olajok – sárgabarackmag-olaj, kókuszolaj, napraforgóolaj – és a 100%-os tisztaságú levendulaolajnak köszönhetően az érzékeny bőrnek is hatékony ápolást biztosít.

DINNYESZAPPAN

A nyár egyik legközkedveltebb gyümölcsének szinte senki nem tud ellenállni. Ha Te is ezen emberek táborába tartozol és szívesen felidéznéd egy-egy zuhanyzás alkalmával a nyár illatát, próbáld ki a görögdinnyés csodánkat. Szappanunkat rózsaszín agyaggal gazdagítottuk, mivel ezzel a gyengéd ápolószerrel fokozhatjuk a bőrünk vérellátását, segít megszabadulnunk az elhalt hámsejtektől és bőrünket bársonyossá varázsolja.

FAHÉJAS SZAPPAN

Ebben megtalálható minden olyan olaj, amitől bőröd megújul, felfrissül. Szappanunk egyik jellegzetessége, hogy fahéjport is tartalmaz, amely értékes olajok segítségével gyengéden, mégis hatékonyan tisztítja a bőrt. A fahéjpor dörzsölő hatása segít megszabadulni az elhalt hámsejtektől, megoldást nyújthat a narancsbőr tüneteinek enyhítésére, bőrünk vérellátását javítja.

PEZSDÍTŐ FELFRISSüLÉS TUSFüRDŐ

Kizárólag növényi olajokból előállított tusfürdőnknek köszönhetően az érzékeny bőrűeknek sem kell lemondani a tusfürdő használatáról. Három bőrápoló olaj - napraforgóolaj, sárgabarackmag-olaj, kókuszolaj - és 100% tisztaságú illóolajok biztosítják, hogy minden fürdés egy élmény legyen. Krémesen habozva kiválóan tisztítja testünket, az illata pedig felpezsdíti elménket.

MOJITO TUSFüRDŐ

Három bőrápoló olaj - napraforgóolaj, sárgabarackmag-olaj, kókuszolaj – kombinációjából készített tusfürdő, melynek használatával igazán felfrissülhetünk, hiszen a benne lévő 100%-os tisztaságú citrom és menta illóolajok elősegítik a tiszta gondolkodást, élénkítik tudatunkat. Frissítő hatásuk segítenek leküzdeni a fáradtságot, álmosságot, nyugodt közérzetet teremtenek.Mia véleménye a termékről?    Vélemény írása

Tétel darabszám: 0
Vélemény írása